Artist

yachtrockers

Klubb Yachtrock

 

Verdas beste klubbkonsept! Du som var på Fagernes Yachtclub på Bygdalarm 2011 veit kva det går i - her vert Hotellskukkjen fylt til randen med danseglade folk som skjønar at det blir ikkje stort betre enn Lionel Ritchie, Toto og Hall & Oates. Klubb Yacht Rock var opphavet til Fagernes Yachtclub og det er med stor glede me ynskjer DJ og primus motor-brørne Vegard og Gaute Tenold Aase velkomen til bygda. La det swinga, la det yachtrock´ n´roll!


Klubb Yachtrock lagar strandfest i Hotellhagen laurdag frå kl. 14-16! Deilege rytmar frå ein frekk, liten yacht med ein paraplydrink i neven set deg i rette godstemninga før konsertane byrjar på området!

Her kjem ein varm velkomst frå karane til alle mjuke dansesjeler:

"Det sies at den største gaven du kan gi noen er din tid og din omtanke. Dette var sant frem til den 23. september 1977. Siden den gang har den største gaven du kan gi noen vært en kopi av Steely Dans plate Aja, og vi har brakt den gaven til verden gang på gang.

Tidevannet har ebbet og flødd utallige ganger siden vi startet Yacht Rock på en liten kneipe i Bergen kalt Garage. Hverken Bergen eller Garage er der lenger, men historiene snakker om en kveld med toner så glatte at ikke en gang deodoranten ville sitte fast.

Nå er vi tilbake, og Øysteses grove tinder skal slipes myke og glatte av et ubønnhørlig bombardement av voksne menn som synger om følelser.

Vi har også tatt med det eneste vi alltid har manglet. Det eneste Jimi Hendrix manglet på Woodstock. Det Jesus manglet ved Bergprekenen og det Wergeland manglet på Eidsvoll. Speedbåt. Vi har med en speedbåt."

Program

 

Torsdag 02.07

 

Fredag 03.07

 

Klubblarm

 

Laurdag 04.07

 

Klubblarm

 

Søndag 05.07